Hoe kunt u Gerald steunen

Hoe kun je Gerald steunen in zijn Tour to Tokyo?

Om zijn doel te bereiken heeft Gerald jullie steun enorm hard nodig. Als u inmiddels heel zijn levensverhaal op deze site gelezen heeft, zult u begrijpen dat hij niet graag om geld gaat vragen bij andere mensen. Helaas is het nu simpelweg onvermijdelijk en heeft hij alle hulp nodig om Tokyo 2020 te gaan bereiken. Het vele trainen en de wedstrijden is voor Gerald geen enkel probleem. De rust vinden tussen trainingen en wedstrijden in is een stuk lastiger. Het werk voor Game11 kan hij deels overlaten aan zijn zoons, maar deze inkomsten heeft hij juist ook hard nodig. Voldoende rust vinden voor zowel lichaam als geest wordt de komende jaren de grootste uitdaging.

Klik hier om te zien welke kosten er zijn richting Tokyo

 

De opties om Gerald te steunen:

  1. Donatie :  Jouw bijdrage helpt hem op weg naar Tokyo 2020. Heel toepasselijk is het bedrag van € 20,20.
  2. Lid van de fanclub : Voor 40,40 euro brengt u Gerald twee stapjes dichter bij Tokyo. Hiermee treedt u toe tot zijn trouwe fanclub. Als lid van die fanclub wordt je uitgenodigd voor de jaarlijkse fandag en profiteer je van tal van andere privileges.
  3. Bedrijfssponsoring :  Wilt u Gerald als bedrijf sponsoren en u logo / advertentie plaatsen op deze website kan dat voor een eenmalig bedrag van € 202,00. Informeer per mail naar de mogelijkheden.
  4. BedrijfsarrangementWilt u Gerald echt een grote stap dichter bij Tokyo brengen? Dan leveren wij graag maatwerk. U kunt hierbij denken aan:
  • Sponsoring d.m.v. uw bedrijfslogo prominent op deze website, Facebookpagina, auto en/of eventueel andere uitingen.
  • Inspirerende lezing: Het levensverhaal van Gerald als basis om altijd weer door te gaan en vooral om de eigen doelen te verwezenlijken.
  • Demonstratie rolstoeltafeltennis: Op uw locatie verzorgen we een clinic en een demonstratie. Daarbij komen alle ins & outs van deze sport aan bod en ervaart u zelf hoe het is om in een rolstoel te spelen.
  • Teambuilding: (Top)sport en bedrijfsleven liggen veel dichter bij elkaar dan de meeste ondernemers denken. Zeker in het leven van Gerald zijn hier vele raakvlakken, welke wij graag als inspiratiebron voor uw medewerkers toelichten.

Uiteraard is een combinatie van bovenstaande opties mogelijk, evenals eventuele aanvullende wensen die u als ondernemer heeft, inpasbaar te maken in een totaalprogramma.

Een vrije keuze van het donatiebedrag is natuurlijk ook mogelijk!

Doneer nu

Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen met :

info@geraldvangrunsven.nl