Hoe kunt u Gerald steunen

Hoe kun je Gerald steunen in zijn reis naar Parijs?

Om zijn doel te bereiken kan Gerald alle steun goed gebruiken. Als u inmiddels zijn levensverhaal op deze website gelezen heeft, zult u begrijpen dat hij niet graag om geld gaat vragen bij andere mensen. Helaas is het ook voor zijn reis naar Parijs simpelweg onvermijdelijk en heeft hij jullie hulp nog altijd hard nodig om de Paralympische spelen van Parijs te bereiken.

Klik hier om te zien welke kosten er zijn richting Parijs

 

De opties om Gerald te steunen:

  1. Donatie :  Jouw bijdrage helpt hem op weg naar Parijs 2024. Heel toepasselijk is het startbedrag € 20,24.
  2. Lid van de fanclub : Voor 40,48 euro brengt u Gerald twee stapjes dichter bij Parijs. Hiermee treedt u toe tot zijn trouwe fanclub! Als lid van die fanclub wordt je uitgenodigd voor de jaarlijkse fandag en profiteer je van tal van andere unieke privileges!
  3. Bedrijfssponsoring :  Wilt u Gerald als bedrijf sponsoren en u logo / advertentie plaatsen op deze website? Dat kan voor een eenmalig bedrag van € 202,40. Informeer per mail naar de mogelijkheden.
  4. BedrijfsarrangementWilt u Gerald echt een grote stap dichter bij Parijs brengen? Dan leveren wij graag maatwerk. U kunt hierbij denken aan:
  • Sponsoring d.m.v. uw bedrijfslogo prominent op deze website, Facebookpagina, of auto.
  • Inspirerende lezing: Het levensverhaal van Gerald als basis om altijd weer door te gaan en vooral om de eigen doelen te verwezenlijken.
  • Demonstratie rolstoeltafeltennis: Op uw locatie verzorgen we een clinic en een demonstratie. Daarbij komen alle ins & outs van deze sport aan bod en ervaart u zelf hoe het is om in een rolstoel te spelen.
  • Teambuilding: (Top)sport en bedrijfsleven liggen veel dichter bij elkaar dan de meeste ondernemers denken. Zeker in het leven van Gerald zijn hier vele raakvlakken, welke wij graag als inspiratiebron voor uw medewerkers toelichten.

Uiteraard is een combinatie van bovenstaande opties mogelijk, evenals eventuele aanvullende wensen die u als ondernemer heeft, inpasbaar te maken in een totaalprogramma.

Een vrije keuze van het donatiebedrag is natuurlijk ook mogelijk!

Doneer nu

Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen met :

info@geraldvangrunsven.nl